Over ons

Zoekt u voor een medewerker in uw bedrijf een andere baan? Wilt u een van uw medewerkers eens laten ervaren hoe zijn functie bij een ander bedrijf is ingevuld? Of heeft u misschien zelf behoefte aan een stagekandidaat? Het zijn zomaar wat situaties waarin u aansluiting kunt zoeken bij WerkendZwolle, een samenwerkingsverband van werkgevers in de regio Zwolle.

Wat is het?

WerkendZwolle is een initiatief van, voor en door werkgevers met als doel werkgevers te ondersteunen bij het matchen van vraag en aanbod van personeel. Iedere werkgever krijgt vroeg of laat te maken met werknemers die (moeten) uitkijken naar een andere baan. Vaak leidt dit tot lange en kostbare trajecten. In WerkendZwolle slaan werkgevers uit de regio de handen ineen om deze werknemers op een soepele manier een nieuwe werkplek te bieden. Samenwerken op basis van vertrouwen staat bij ons voorop.

Meer informatie ontvangen?

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname aan WerkendZwolle en meer informatie willen ontvangen, kunnen contact opnemen. Elbert Jan Hesse komt graag bij uw organisatie langs om kennis te maken en u deze informatie te verstrekken.